Welkom

De mobiele pagina Mediumsamsterdam.nl is aan het laden...
betrouwbare mediums - directe antwoorden

medium Derya

Medium Derya

Medium  -  Intuitief  -  Spiritueel advies     0909 1919 -     0903 416 36

Derya - PIN 2852

Medium - Intuitief - Spiritueel advies

Bel Derya op via volgende telefoonnummers:
  NL  0909 1919
  BE  0903 416 36

Mijn naam is Derya, als geboren medium en met behulp van mijn gave, wil ik je helpen de juiste stappen in de goeie richting te zetten. Ik ben eerlijk en zeg wat ik zie en aan de hand daarvan geef ik je advies. Ik heb een gave en daarmee wil ik mensen helpen. Mijn wens is je meer inzichten geven en zo vragen te beantwoorden waar je zelf vraagtekens bij heb. Mijn doel is om je met mijn zuivere gave op de juiste weg te helpen.

Getuigenissen Derya

Lieve Derya, zoals ik van de week al zei, ben zo blij dat je er weer bent. Fijn om te horen dat het er echt nog wel positief uit ziet, ondanks dat ik er weinig vertrouwen in heb. Je zei over vreemdgaan, het is de makkelijkste weg om te zeggen dat het zo is, maar zo zit het in werkelijkheid niet in elkaar. En dat ik dat ik er nog wel achter kom welke rol de sluwe dame er in had. Ben benieuwd!

anoniem

Mijn pareltje. Je bent de beste!
Ben zo blij dat ik je heb leren kennen. En waardeer enorm hoe jij mij de afgelopen jaren hebt geholpen keer op keer. Mijn dank is groot.

E

Dag lieve Derya, ik ben zo blij je te hebben gesproken. Ik zat net nog een e-mail consult van 2016 door te nemen. Wat gaat de tijd snel!

Ik hoop ook je wat vaker op de lijn zal komen, want hoe je het went of keert, je bent van al de mediums die ik heb gesproken ronduit de beste!

Veel liefs, en hoop je snel te spreken!

Carmen

Wat een leuke vrouw en haar legging klopte ook.
Ik ben benieuwd wat er gaat gebeuren.
Sorry, kon geen afscheid nemen, credits waren op.

S

Het is mij nu al een paar keer overkomen dat ik jou aan de lijn had en jij mij op dat moment kon vertellen wat er bij mij speelde. 'Ik zie iets met een reis.' -uh, ik zit nu met mijn laptop op schoot en te surfen voor een leuke vakantie. 'Ga je iets aan je huis veranderen?' -uh vanmiddag heb ik een offerte laten maken voor verbouwing aan mijn woning. 'Ik zie iets met een studie of hobby liggen' -Uh ik heb mij vanmiddag aangemeld voor een workshop wat te maken heeft met mijn hobby. Lieve Der, ze kunnen zeggen wat ze willen maar jij hebt aan mij al bewezen hoe scherp je bent. Het roert mij vaak tot kippenvel omdat het vaak hersenspinsels zijn van mij die jij dan ter sprake brengt. Bedankt voor alle leuke gesprekken. En dat er nog velen mogen volgen. Veel liefs E.

E

Beste Derya, sorry dat ik net wegviel onder afscheid. Bedankt voor je tijd en advies. Zat echt in de put. Ik ben benieuwd wat er gaat gebeuren.
Xx s.

S

Je bent en blijft zo bijzonder voor mij,ik spreek je nu al twee jaar elke keer haal je mij er door heen. Ik weet echter niet wat ik zonder jouw had gedaan.deze lieve vlotte eerlijke dame verdiend geen 5 sterren maar echt 10000 sterren. Je betekend zo onzettend veel voor mij.ik ben gelukkig dat ik je heb leren kennen,ik geloof dat jij met een redenen op mij pad bent gekomen.Je hebt gelijk in wat je zegt en je geeft mij zeker weer zelfvertrouwen.Super bedankt.Veel liefs.dikke kus Z.

Z.

Dank je wel voor mijn zelfvertrouwen Derya.

F

Ik ga door zoals ik nu doe. Ben blij dat ik je weer gesproken heb, dank je wel weer en blijf de hoop houden.

Groetjes Nicolien.

Nicolien

Lieve Derya, bedankt voor de altijd fijne gesprekken. Je geeft me weer vertrouwen en dat is superfijn.

Yvonne

Getuigenis plaatsen

Getuigenis verzenden

Medium Derya

PIN 2852

Dit is de profielpagina van medium Derya. Op zoek naar een ander medium?
Kies dan hieronder eerst een medium en klik vervolgens op "bezoek profiel".


Of ga onmiddellijk naar het overzicht van alle online mediums.

 Naar overzicht online mediums  


Naar Boven