Welkom

De mobiele pagina Mediumsamsterdam.nl is aan het laden...
betrouwbare mediums - directe antwoorden

medium Tineke

Medium Tineke

Lenormand kaarten  -  Pendelen  -  Sociaal invoelend     0909 1919 -     0903 416 36

Tineke - PIN 2245

Lenormand kaarten - Pendelen - Sociaal invoelend

Bel Tineke op via volgende telefoonnummers:
  NL  0909 1919
  BE  0903 416 36

Lieve mensen, mijn naam is Tineke. Aan de hand van mijn Lenormand kaarten, elfenkaarten en pendel, en als medium ga ik jou helpen om terug een beter inzicht in jezelf te geven. Ik ben ervan overtuigd dat je soms de hulp van iemand anders nodig hebt om het beste uit jezelf te halen. Graag wil ik jou hierbij helpen. Ook wil ik er nog aan toe voegen dat ik veel uit numerologie kan halen.

Getuigenissen Tineke

Ik snap niet dat zij niet roodgloeiend staat. Gewoon bam bam bam alles zuiver. Wat een gave heeft ze, ik stond echt versteld.

D

Lieve Tineke, de kalmte en rust in uw stem en uw goede adviezen geven mij weer iedere keer de kracht om verder te gaan met mijn zoektocht om het zo maar even te noemen. Heel erg veel dank hiervoor en om een goed luisterend oor te willen zijn voor mij, nogmaals heel veel dank hiervoor. Gr. Tania

Tania

Tineke alles verloopt zoals ik had verwacht bedankt dat je me zo goed helpt in mijn zakelijke vlak, mijn bedrijf is inderdaad positieve veranderingen aan het ondergaan dankje. Groetjes Bea.

Bea

Tineke wat een goed helderziende ben je. Uw inzicht kan geen toeval zijn. Ik voelde mij Beter na ons gesprek Olivia.

Olivia

Dag Tineke.
Dank je wel, wat ben ik blij met jou telkens ik in de put zit weet jij er mij uit te halen met je goede inzichten en raad. ik ben zo dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen. Liefs Elysia.

Elysia

Wat een positief mens, ben jij Tineke altijd fijn om met jou te praten heel erg bedankt daarvoor, ook bedankt voor je goede voorspellingen, tot later, ik bel snel terug Cassie.

Cassie

Tineke. Je bent super. Je vertelt snel waar het op staat en het lijkt te kloppen. Het eerste wat je me vertelde is reeds uitgekomen. nu wachten op de rest. Maar steeds opnieuw zie jij hetzelfde. het komt goed. Een topper ben je xxx Alie.

Alie

Tineke, je hebt me supergoed geholpen. En je bent heel duidelijk en je geeft me rust met je stem. Je voorspelling is precies op de tijd die je aangaf uitgekomen. Heel heel veel dank Sabrina.

Sabrina

Tineke, is een super lieve vrouw. Raakt je tot de kern en zit er boven op. Vertrouw 100 procent op je voorspelling, je zei dingen die niemand kon weten. Aanrader om te bellen.
Bedankt. Liefs Leonie.

Leonie

Lieverd Tineke, ik ben je ooo zo dankbaar dat jij er steeds ben met je luisterend oor en raad. ik weet niet hoe ik je echt kan bedanken voor alles, ik hoop dat ik je nog zeer lang kan bellen. daar trek ik mij enorm aan op. groetjes en tot gauw. Daniela.

Daniela

Getuigenis plaatsen

Getuigenis verzenden

Medium Tineke

PIN 2245

Dit is de profielpagina van medium Tineke. Op zoek naar een ander medium?
Kies dan hieronder eerst een medium en klik vervolgens op "bezoek profiel".


Of ga onmiddellijk naar het overzicht van alle online mediums.

 Naar overzicht online mediums  


Naar Boven